5 motive pentru care aerul patrunde sub gel

Suntem convinsi ca vi s-a intamplat si voua cel putin o data sa vina clienta la intretinere cu bule de aer pe sub gel! Doamna Lumi Alecu, trainer Tienda, ne explica motivele pentru care se poate intampla acest lucru.

  1. Pregatirea necorespunzatoare a unghiei! Da, ati citit bine! Putem gresi inca de la inceput daca nu respectam cativa pasi esentiali. Prin urmare, daca nu indepartam corect cuticula cu ajutorul unui betisor de lemn sau a unei spatule, riscam sa ne patrunda aer sub gel, atentie, aceasta se impinge, nu se taie!
  2. Praful este cel de-al doilea motiv pentru care ne putem confrunta cu aceasta problema! Bineinteles ca vorbim despre praful rezultat in urma pilirii, in special in cazul in care nu detineti un aspirator. Acesta se indeparteaza cu ajutorul unui pamatuf, nu uitati sa verificati unghiile si degetele inainte sa aplicati gelul!
  3. Montam sablonul dupa ce am aplicat primer! Gresit! Sablonul trebuie montat inainte sa aplicam primer pentru a evita atingerea unghiei. Prin atingere se pot forma spatii prin care aerul poate patrunde sub gel. Rolul primerului este de a creste aderenta gelului, prin urmare, aplicarea corecta a acestuia este foarte importanta.
  4. Nu ajustam sablonul. De-a lungul timpului v-ati intalnit cu tot felul de forme, iar pozitionarea sablonului este un subiect sensibil. Va trebui sa ne invingem teama si sa ajustam sablonul astfel incat sa se potriveasca perfect sub unghie, chiar daca asta ne prelungeste timpul de lucru, alegem calitatea!
  5. Nu sigilam corect unghia. Da, chiar si in etapa de sigilare riscam sa patrunda aer sub stratul de gel. Cum prevenim acest lucru? Simplu! Aplicati stratul de sigilare peste stratul de constructie pilit in prealabil, in acest fel nu va fi afectata transparenta unghiilor.

Oricare dintre aceste greseli, poate duce la deteriorarea gelului si aparitia bulelor de aer sub acesta. Verificati de cate ori este nevoie, in fiecare etapa a constructiei, toate aceste 5 motive pentru care gelul prinde aer si nu veti mai fi nevoite sa refaceti unghii care au cazut sau arata inestetic! In acest fel salvati timp si bani, pentru ca stim toate ca manichiurile care se strica din cauza tehnicienelor, sunt refacute gratuit si reprezinta o pierdere pentru noi!
Tienda recomanda folosirea produselor de calitate! Manichiura este o arta, aceasta trebuie sa fie frumoasa si corect lucrata pentru ca tehniciana sa aiba o cariera de succes! Va asteptam pe www.tienda.ro!

Pentru alte intrebari, nu ezitati sa o contactati pe doamna Lumi Alecu, trainer Tienda, pe care o gasiti pe pagina de Facebook si pe grupul de discutii > https://www.facebook.com/groups/despreunghiitehnice/ .

Tienda
Beauty. Art. Success

Tagged , ,

Lasă un răspuns