3 lucruri pe care le inveti la cursurile Tienda

Timp de citire: 3 minute

Draga mea prietena, astazi iti voi vorbi despre cursurile noastre. Pot spune chiar ca o sa „dau informatii din casa”. Esti curioasa deja? Stiu, dar te mai fierb un pic. Ne urmaresti pe Instagram? Acolo postam materiale video step-by-step si in curand informatii foarte utile pentru tine!

Esti curioasa, nu? Bine, iti spun. Iata primele 3 lucruri pe care le inveti la cursurile Tienda:

  1. Montarea corecta a sablonului, actiune foarte importanta deoarece greselile in aceasta faza pot compromite constructia cu gel uv.
  2. Aplicarea gelului uv cu ajutorul produselor din portofoliul Tienda, geluri uv autonivelante si gelurile uv Forming, care sunt foarte usor de folosit la realizarea manichiurii french cu tehnica french de interior.
  3. Experimentezi atat rolul de tehniciana, cat si cel de clienta deoarece la cursurile organizate de Tienda se lucreaza pe perechi.

La cursurile noastre vei lucra doar cu produsele Gelaxyo de care vei dispune pentru a invata corect tehnicile. Toate materialele sunt asigurate in pretul cursului. Nu trebuie nici sa aduci model!

Structura cursurilor este urmatoarea:

Cursul de stilist protezist de unghii marca Tienda este structurat in 2 parti: partea teoretica si partea aplicativa.

Partea teoretica a acestui curs include informatii complete referitoare la anatomia unghiei, produsele necesare realizarii manichiurii cu gel uv, utilizarea instrumentelor specifice si sterilizarea corecta a acestora.

Partea practica presupune tehnici de pregatire corecta a unghiei naturale, montarea corecta a sablonului, constructia unghiilor tehnice pentru rezistenta maxima.  Timpul de invatare pentru realizarea formei „Oval” este de 1 zi, la fel si in cazul formei „Patrat”. Vei mai invata tehnici de pilire, realizarea manichiurii French de suprafata și desigur, intretinerea si inlaturarea corecta a unghiilor construite.

Cursul dureaza 2 zile, programul fiind de la 10:00 la 17:00.

Mai multe detalii despre cursuri, gasesti AICI.

Tagged , ,

Lasă un răspuns