Afla cum poti avea mai multe cliente!

Timp de citire: 3 minute

Draga mea prietena, tu cate cliente ai programate zilnic?

De multe ori, decizia de a programa o clienta noua depinde de foarte multi factori, daca persoana care este programata inainte va dori un model complex sau unghii lungi, daca intervine ceva si intarzie, daca tu nu te vei simti in forma si iti va fi dificil sa respecti timpul de lucru. Sunt foarte multe variabile de luat in calcul inainte de a stabili o ora.

Dar ce ai zice daca te-as putea ajuta cu un produs care sa iti scurteze semnificabil timpul de lucru? In acest fel, toate riscurile se diminueaza.

Cum e posibil? Raspunsul este chiar in fata ta! Produsul care nu curge, poate fi modelat foarte rapid, este rezistent si se polimerizeaza in lampa! Ai ghicit este vorba de ACRYLGEL.

Eu iubesc acest produs nu numai pentru ca scurteaza foarte mult timpul necesar realizarii unei manichiuri tehnice, dar si pentru ca utilizandu-l beneficiez de avantajele de care beneficiam utilizand Acrylul clasic! Unghiile au aceeasi rezistenta, pot fi modelate usor, insa spre deosebire de Acryl, Acrylgelul nu necesita Monomer, acea substanta urat mirositoare.
Stiu ca multe dintre fetele care au venit la cursurile organizate la sediul Tienda se temeau sa lucreze cu Acryl tocmai din aceasta cauza, mirosul intepator.

In cazul Acrylgelului, folosim Cleaner parfumat si cred ca este o adevarata placere sa lucrezi cu el, de altfel una dintre caracteristicile Acrylgelului de calitate este reprezentata de faptul ca nu se lipeste de pensula indiferent ce tip de Cleaner folosesti!

Acestea fiind spuse, eu cred ca poti creste numarul de cliente programate pe zi cu cel putin 3 daca folosesti si tu Acrylgel in locul gelului uv clasic! Incearca-l si tu si scrie-mi cum ti se pare! Il gasesti AICI.

In cazul in care aceasta este prima informatie pe care o primesti in legatura cu acest produs, trebuie sa mentionez faptul ca Acrylgelul a preluat toate calitatile celor doua componente ale sale, Gel UV si Acryl, fiind astfel, cred eu, unul dintre cele mai eficiente produse pentru manichiura tehnica!

Pana data viitoare,

A ta prietena,

Luminita Alecu

Tagged , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns