Acrylgel. Caracteristici. Modalitati de utilizare

Timp de citire: 3 minute

 

Draga mea prietena, astazi vom aborda un alt subiect interesant pentru lumea unghiilor tehnice, Acrylgelul.

In primul rand haide sa stabilim de la inceput ce este Acrylgelul pentru a nu exista neclaritati cu privire la proprietatile acestuia. Acrylgelul este un produs nou aparut pe piata, un hibrid sau mai simplu, o combinatie intre Gel UV si Acryl. Nu o sa intram in detalii cu privire la procedeul chimic prin care este obtinut acesta, dar o sa iti spun ca nu e suficient sa amesteci o anumita cantitate de gel uv cu pudra acrylica pentru a crea acest produs revolutionar. 

Detaliile despre care as dori sa discutam astazi sunt legate de calitatile pe care le-a preluat Acrylgelul de la cele doua componente folosite pentru realizarea sa, si anume rezistenta specifica manichiurii cu Acryl si usurinta de modelare a Gelului UV. Iata cateva dintre caracteristicile acestui produs:

  1. Acrylgelul se modeleaza cu ajutorul solutiei Cleaner, eu recomand acest produs (Gelaxyo), insa este compatibil cu orice marca si nu trebuie sa inlocuiesti produsul pe care il ai deja.
  2. Acrylgelul se polimerizeaza atat in lampa UV, cat si in lampa LED.
  3. Acrylgelul are o textura asemanatoare plastilinei care iti permite sa il prelucrezi pana cand ajungi la forma dorita.
  4. Ambalajul Acrylgelului iti permite sa pui produsul inapoi in cazul in care l-ai dozat gresit cu spatula.
  5. Poti economisi pana la 40% din timpul pe care il acordai unei manichiuri, astfel poti creste numarul de cliente in fiecare zi.
  6. Poti utiliza gelurile colorate din gama Express Color (care au un PRET REDUS cu 20%) pentru a oferi un plus de culoare manichiurilor tale construite cu Acrylgel.

Eu sunt indragostita de acest produs, recomand utilizarea lui zilnica pentru ca are numai avantaje. Il poti utiliza pentru:

  1. Unghii moi sau accidentate, avand rol de protezare si fiind foarte rezistent.
  2. Unghii naturale, pentru a acoperi imperfectiunile de culoare ale unghiei.
  3. Unghii cu forme de salon, formele populare printre cliente.
  4. Unghii cu forme extreme, permite realizarea unor forme extreme.

Vestea buna este ca pretul acestui produs este accesibil, poti verifica AICI.

 

 

A ta prietena,

Luminita Alecu

Tagged , , , ,

Lasă un răspuns